Pišite nam | Domov | Nazaj   
 
Novice
BETON IN TRAJNOSTNA GRADNJA - 3. STROKOVNI POSVET: BETON IN EKSTREMNE PODNEBNE RAZMERE
26. oktober 2017 ob 9:00, Gospodarska zbornica Slovenije / Dimičeva 13 / Ljubljana / dvorana A / 1. nadstropje
Delavnica Izgradnja betonskega krožišča
ZBS Združenje za beton Slovenije je 28. septembra organiziralo v Salonitu Anhovo delavnico o izgradnji prvega betonskega krožišča v Sloveniji.
Film Betonska vozišča za potrebe industrijskih kompleksov
Kot nekakšno nadaljevanje filma Uporaba betona za trajnostno gradnjo cest v Sloveniji, smo pripravili film »Betonska vozišča za potrebe industrijskih kompleksov«.
POSVET 2017 Maribor – posnetki predavanj
Obveščamo vas, da smo pri dogodku POSVET 2017 Maribor objavili posnetke vseh predavanj, ki so bila predstavljena udeležencem. Filme si lahko ogledate na YouTube kanalu ZBS, kjer so predstavljene tudi druge naše video vsebine.
Strokovni posvet: BETON 2017, Maribor, 20. april 2017
V četrtek 20. aprila 2017 je v Mariboru potekal dogodek BETON 2017, prvi tak dogodek v tem koncu Slovenije.

Vprašajte nas
Ime in priimek:
E-pošta:
Vprašanje:

Pridružite se nam
Član Združenja lahko postane vsak, ki želi pripomoči k uveljavljanju in uresničevanju namena in nalog Združenja in je pri svojem delu kakorkoli povezan s tem področjem.

Finance o standardih za beton

31. januar 2017

V torek 31.1.2017 je časopis Finance posvetil dve strani člankom na temo novih standardov za beton. Članek "Novi standard za beton začne veljati jutri"" prinaša informacije o novostih, ki jih standarda SIST EN 206:2013 Beton - Specifikacija, lastnosti, proizvodnja in skladnost ter SIST 1026 Beton - Specifikacija, lastnosti, proizvodnja in skladnost - Pravila za uporabo SIST EN 206 prinašata. Članek podaja tudi pogled z vidika certifikacijskega organa, prispevek z naslovom "Glavne spremembe bodo pri proizvodnji betona za inženirske objekte" pa pogled s strani predstavnika proizvajalcev betona. Članek "Cementi prihodnosti iz družbe Salonit Anhovo" pa poudarja pomen kakovosti cementnega kamna v betonu za trajnost betona.

Več o tem...

Predstavitev | Aktualno | Sodelovanje | Kontakti | Povezave
 
© Združenje za beton Slovenije, Slovenceva 22, SI - 1000 Ljubljana
GSM: 041 610 938, e-pošta: zabeton@zabeton.si, http://www.zabeton.si
www.insist.si