Pišite nam | Domov | Nazaj  
 
Novice
DAN ZBS 2017 in 13. REDNA SKUPŠČINA ZDRUŽENJA ZA BETON SLOVENIJE
Četrtek 14. decembra 2017, slavnostna dvorana Fakultete za gradbeništvo in geodezijo, 2. nadstropje, Jamova 2 v Ljubljani

BETON IN TRAJNOSTNA GRADNJA - 3. STROKOVNI POSVET: BETON IN EKSTREMNE PODNEBNE RAZMERE
26. oktobra 2017 je v Ljubljani na Gospodarski zbornici Slovenije potekal že tretji posvet »Beton in trajnostna gradnja«, v organizaciji ZBS Združenja za beton Slovenije in Zbornice gradbeništva in IGM. Tokratna tema je bila »Beton in ekstremne podnebne razmere«. Organizatorji smo želeli z dogodkom prikazati možnosti betona za preprečevanje in reševanje posledic, ki jih prinašajo podnebne spremembe.
Delavnica Izgradnja betonskega krožišča
ZBS Združenje za beton Slovenije je 28. septembra organiziralo v Salonitu Anhovo delavnico o izgradnji prvega betonskega krožišča v Sloveniji.
Film Betonska vozišča za potrebe industrijskih kompleksov
Kot nekakšno nadaljevanje filma Uporaba betona za trajnostno gradnjo cest v Sloveniji, smo pripravili film »Betonska vozišča za potrebe industrijskih kompleksov«.
POSVET 2017 Maribor – posnetki predavanj
Obveščamo vas, da smo pri dogodku POSVET 2017 Maribor objavili posnetke vseh predavanj, ki so bila predstavljena udeležencem. Filme si lahko ogledate na YouTube kanalu ZBS, kjer so predstavljene tudi druge naše video vsebine.
Strokovni posvet: BETON 2017, Maribor, 20. april 2017
V četrtek 20. aprila 2017 je v Mariboru potekal dogodek BETON 2017, prvi tak dogodek v tem koncu Slovenije.

Vprašajte nas
Ime in priimek:
E-pošta:
Vprašanje:

Pridružite se nam
Član Združenja lahko postane vsak, ki želi pripomoči k uveljavljanju in uresničevanju namena in nalog Združenja in je pri svojem delu kakorkoli povezan s tem področjem.

Združenje za beton Slovenije

Beton je material, ki v modernem graditeljstvu najpogosteje zagotavlja zanesljivost, varnost in trajnost konstrukcij in objektov.

Združenje za beton Slovenije(ZBS) je bilo ustanovljeno leta 2003.

Skrbi za razvoj in uveljavljanje uporabe betona v praksi ter razvoj in dvig betonske stroke. Skrbi za izboljšanje kakovosti betona in njegove trajnosti, uveljavljanje novih postopkov in tehnologij priprave in uporabe betona, zmanjšanje stroškov proizvodnje in vgradnje betona, uveljavljanje dobre prakse in izmenjavo izkušenj. Sodeluje pri pripravi predpisov, tehničnih smernic, standardov in norm, skrbi za izobraževanje strokovnjakov in širi informacije, znanja in spoznanja na področju betona. Obravnava tudi vplive na okolje in z okoljem povezano problematiko uporabe betona.

ZBS, Združenje za beton Slovenije organizira tečaje, posvetovanja, razprave, seminarje, konference, okrogle mize.

Izdaja ali sodeluje pri izdajanju priročnikov, smernic, navodil, priporočil, razlag, predpisov in standardov.

Organizira strokovna srečanja, strokovne ekskurzije, posvete.

Pri svojem delu sodeluje s priznanimi strokovnjaki, projektanti in načrtovalci, izvajalci in proizvajalci, vlado in vladnimi institucijami ter univerzami in inštituti, kakor tudi s sorodnimi društvi in organizacijami.

Naslov:
ZBS, Združenje za beton Slovenije
Slovenčeva 22
1000 Ljubljana
Tel.: 05 39 21 525
GSM: 041 610 938
E- poštni naslov: zabeton@zabeton.si
Združenje je vpisano v davčnem registru pod številko 87307537.
TRR: 04 750-0001044256

Predstavitev | Aktualno | Sodelovanje | Kontakti | Povezave
 
© Združenje za beton Slovenije, Slovenceva 22, SI - 1000 Ljubljana
GSM: 041 610 938, e-pošta: zabeton@zabeton.si, http://www.zabeton.si
www.insist.si